Scorul drastic cu care Steaua a castigat duelul primelor doua clasate poate parea unul neasteptat de sever pentru un observator din exterior. Dar el este unul normal in contextul diferentei de experienta uriase dintre cele doua loturi, bleu-albastrii avand in acest sezon o medie de varsta comparabila cu a echipelor secunde care reprezinta jumatate din efectivul seriei.

Doua victorii frumoase in Vrabiei in startul de campionat au insemnat un inceput peste asteptari pentru o echipa in reconstructie ca a noastra, careia multi ii pronosticau la inceput de sezon ca va lupta pentru evitarea retrogradarii. Aproape sigur, acest lucru nu se va intampla, Progresul Spartac parand capabila sa urce si in acest an cel putin la mijlocul clasamentului. Dar de aici si pana la a concura pentru promovare cu Steaua – probabil cea mai puternica adversara pe care o intalnim in acesti patru ani de liga a III-a – este cale lunga…

Dupa disputarea unei treimi (!) din tur, Progresul ocupa locul II, dar echipe solide si cu experienta la nivelul acestui esalon ca Metalul Buzau si CS Tunari, ambele inca neinvinse, ii “sufla in ceafa” si se anunta competitoare redutabile pentru locul la baraj, in conditiile in care Steaua va defila cu siguranta in fruntea clasamentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s