Victoria “copiilor” progresisti in fata mult mai experimentatilor lor adversari de la Rapid – echipa cu pretentii la promovarea in prima liga – a impresionat nu doar apropiatii echipei, ci si media nationala de profil.

Am distribuit si noi, pe pagina de facebook a clubului, cateva din cele mai interesante titluri de pe site-urile de specialitate. Mai mult decat rezultatul in sine, ceea ce a impresionat a fost ambitia si eforturile progresistilor, dar si calitatea jocului prestat, care a facut ca succesul sa fie pe deplin meritat, chiar daca a fost decis pana la urma de o grava eroare a portarului rapidist. Cu trecerea timpului, bleu-albastrii au capatat tot mai mult curaj, iar in ultimul sfert de ora din timpul regulamentar si-au dominat categoric adversarii doar ca nu au reusit sa le aplice lovitura decisiva, care a venit insa, oportun, la finalul prelungirilor.

Felicitam inca o data pe toti cei implicati in aceasta superba victorie, cu atat mai frumoasa cu cat a fost obtinuta de un lot “decimat” de plecarile din vara, dar si de cateva absente “proaspete” din cauza accidentarilor! Progresul, tot inainte!!

Mai jos, un rezumat al acestui meci superb: https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2x4PhguL2bFK-G54NZKK7oc2_pK_gnnWzwO7cgB5O4-1EldfVptyjHm9Q&feature=youtu.be&v=edNgZQ3H5dA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s