Remanierea din lotul progresist inainte de inceperea campionatului da sansa multor tineri din propriul centru de juniori sa evolueze in premiera in cadrul echipei de seniori.

Si putem spune ca a devenit deja o traditie ca sa avem goluri reusite de debutanti la putine minute de la intrarea lor pe teren. A fost mai intai Edi Matei cu Dinamo 2, apoi Ohaci in acelasi meci, urmat de Brocea in partida de Cupa de la Popesti.

Ieri, Cupa Romaniei a impus folosirea aceluiasi numar de jucatori “sub varsta” ca si la meciurile de Liga a III-a – o modificare fata de anii trecuti, cand se aplicau restrictiile specifice pentru echipa de liga superioara.

A fost sansa lui Alex Carlig, care a profitat de indisponibilitatea lui Bodea si a prins in premiera un post de titular dupa ce mai evoluase doar trei minute anterior in jocul cu Voluntari 2. Si tanarul de 18 ani a profitat cum nu se poate mai bine de aceasta oportunitate, deschizand scorul cu un gol superb, un sut la vinclu de la marginea careului, dupa o pasa foarte buna primita de la Milea. Impulsionat de reusita, Cirlig a continuat sa evolueze cu tupeu pana la inlocuirea sa din prelungiri, fiind implicat in doua actiuni la care a solicitat penalty pentru echipa noastra.

Concurenta pentru a doua pozitie de U19 din echipa (prima fiind momentan “acontata” categoric de Alexandrescu, prezent in toate cele 750 de minute de joc din acest sezon) ramane deschisa, dar important este ca Alex Carlig, dar si Bodea, Ohaci, Ed. Matei sau Pancisin reprezinta alternative valoroase pentru antrenorul Erimia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s