Daca FCSB 2 s-a prezentat la acest meci cu numerosi jucatori din lotul primei echipe (Enache, Oaida, Buziuc, Cana, Sut), Progresul a fost lipsita nu doar de capitanul Lixandru, suspendat pentru patru “galbene”, ci si de S. Matei si Petcu, ambii acuzand accidentari dupa meciul de la Buzau.

Gazdele au deschis scorul in minutul 13, dupa un corner, dar replica progresista a fost imediata, un sut foarte bun de la 25 m al lui Milea fiind respins cu greu de portarul Udrea iar din cornerul rezultat Grigore egaland cu un voleu la coltul scurt (16). Din pacate un alt corner a adus din nou FCSB in avantaj, iar de aceasta data egalarea nu a mai venit desi atacantii nostri au avut de doua ori mingea in careul mic, dar au fost blocati de portar.

Repriza secunda, bleu-albastrii par sa resimta oboseala celor 3 meciuri in 6 zile si nu reusesc sa isi creeze ocazii clare de gol, iar gazdele dau lovitura pe contraatac in minutul 82 inscriind pentru 3-1 si obtinand a saptea victorie consecutiva.

Au evoluat: Voican – Vlad, Alexandrescu, Parfeon, Grigore – Pacionel, Carlig (39 Bodea, 64 Jianu, 74 E. Matei), Ditu, Milea – M. Ion (74 E. Radu), Cazaciuc (74 Brocea)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s