Cu meciul de ieri, Progresul Spartac a incheiat turul de campionat acumuland un total de 13 puncte dupa noua partide, din patru victorii, un egal si patru esecuri, golaveraj 22-14. Sezonul nu s-a incheiat, pentru ca urmeaza prima etapa a returului si meciul din saisprezecimile Cupei, dar putem trage deja unele concluzii la jumatatea campionatului.

Progresul a continuat sa marcheze mult, 22 de goluri (26 daca le adaugam pe cele din Cupa), cu o medie de peste doua goluri pe meci. Dar nu a mai gasit nici un golgeter detasat, cum a fost in fiecare an de pana acum Ciprian Stanciu, reusitele fiind distribuite uniform printre jucatorii din avanposturi.

Iata mai jos lista marcatorilor progresisti:

4- A. Grigore

3- E. Radu, Petcu (toate din 11 m), Bodea

2- Milea

1- Cazaciuc, E.Matei, Ohaci, Vlad, Parfeon, M. Ion, plus autogolul lui Tone.

In Cupa Romaniei au marcat Brocea, Cirlig, A. Grigore si Milea.

Mijlocasul dreapta Andrei Grigore este asadar golgeterul toamnei, inscriind in ultimele partide aproape meci de meci – mai putin la Buzau unde insa si-a trecut in cont un sut superb in “transversala” de la 25 de metri! Un moment de forma foarte bun traversat de fotbalistul de 21 de ani “format” inca de la juniori de Andrei Erimia, cel care a reusit acum o noua reprofilare, Grigore fiind mult timp titularul postului de fundas stanga.

Pasele de gol in schimb au un lider detasat – capitanul de echipa Lixandru, care s-a aflat la originea a aproape jumatate din golurile progresiste – oferind inclusiv centrarile pentru patru din cele cinci goluri ale lui Grigore!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s