Marti, egalul din restanta Dinamo 2 – Metalul Buzau a dus Progresul Spartac, pentru prima oara in acest campionat, in afara podiumului clasamentului, pe locul patru, la un punct in urma “cainilor mici”.

Victoria de azi insa, coroborata cu esecul dramatic al dinamovistilor de ieri din Berceni, readuce bleu-albastri pe locul 3, la egalitate de puncte, 16, cu celelalte doua invingatoare de azi – Metalul Buzau (3-0 cu Chiajna 2) su CS Tunari (1-0 cu Rapid 2). Nu sunt departe nici Dinamo 2, cu 14 puncte, FC Voluntari 2 cu 13 sau chiar Rapid 2 cu 10. Concordia Chiajna 2 (4 puncte) si CS Balotesti (un punct) par candidate sigure la retrogradare – in cazul in care aceasta va exista, pentru ca momentan competitiile judetene nu se pot desfasura. Tot “evadate” din pluton, dar in directie opusa, sunt Steaua (26 puncte) si FCSB 2 (24), care anunta un baraj cu “scantei” pentru promovare.

2 gânduri despre „Progresul revine pe podium

  1. Cum draq mai fratilor locul 3? Ca eu vad clasamentul cu noi pe locul 5, scris negru pe alb, e adevarat, cu acelasi numar de puncte, 16, cu Metalul Buzau si Tunari.
    Ma gandesc cum am luat bataie cu Metalul Buzau, am vazut meciul pe internet. Ca niste fraieri. Trebuia sa avem 19 puncte acum.
    Poarta aia nu mai are 7 metrii, ca pe vremuri, cu 2,44? Cat de greu este sa o nimeresti?

    Apreciază

Lasă un comentariu