Venita dupa doua infrangeri consecutive in deplasare, Progresul a mers tot pe teren strain si in prima etapa din retur, cu spectrul coborarii in a doua jumatate a clasamentului in caz de esec.

Prima repriza a fost una echilibrata, in care Ditu si Parfeon au reluat imprecis din pozitii excelente pentru noi, dar si ilfovenii au avut trei ocazii uriase unu la unu cu Voican.

La reluare, cu toata linia de atac schimbata de Andrei Erimia, un sut deviat al lui Ohaci ajunge cu noroc la M. Ion, liber in careu, care inscrie cu sange rece. Tot el are cateva minute mai tarziu sansa desprinderii, singur cu portarul, dar de data asta Cotolan respinge.

Finalul este dramatic, cu un asalt disperat al gazdelor – impinse discret, cu cateva cornere si faulturi gratuite, si de arbitru – dar bleu albastrii scapa cu o pretioasa si muncita victorie la limita.

Au evoluat: Voican – Vlad, Alexandrescu, Parfeon, Lixandru – S. Matei (83 E. Radu), Grigore, Ditu (56 St. Pacionel), Brocea (46 Milea) – Carlig (46 Ohaci), Cazaciuc (46 M. Ion)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s