Dupa superba victorie cu Rapid ne-am iluzionat ca am putea reusi o noua surpriza -sau mai degraba un miracol – si pe Ion Oblemenco. Si, timp de 29 de minute, a parut chiar ca putem juca de la egal la egal cu vicecampionii Romaniei, cea mai mare ocazie de gol a primei treimi a meciului apartinandu-ne.

Primul gol insa, venit dupa o reluare cu capul a lui Mamut de langa Ditu (foto jos), fata de care atacantul era cu 20 de centimetri mai inalt, a parut sa taie tot elanul progresistilor, De aici incolo bleu-albastrii, probabil si pe fondul de oboseala dupa efortul depus pana atunci, au inceput sa isi piarda concentratea si sa comita greseli individuale in serie, care au dus la marcarea celorlalte 4 goluri si ar mai fi putut sa ne coste cel putin alte 3-4.

Pe langa diferenta evidenta de experienta competitionala, a fost clara pentru toata lumea si o diferenta neta de gabarit intre cele doua formatii, oltenii avand probabil o medie cu 7-8 centimetri si 10 kilograme in plus. Sigur, fotbalul nu este rugby sau baschet, dar aceste cifre nu au cum sa nu conteze in duelurile individuale, castigate in proportie semnificativa de cei de la Craiova.

Ne-am fi dorit cu siguranta mai mult de la aceasta partida, dar trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca, in conditiile in care Papura nu a riscat si a trimis pe teren cea mai buna echipa, diferenta de valoare de doua ligi s-a confirmat pe teren.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s