Niciuna dintre cele patru reprezentante ale esalonului al treilea calificate in saisprezecimile Cupei Romaniei nu a reusit sa treaca de aceasta faza a competitiei.

Dupa ce vineri Progresul Spartac a cedat cu 0-5 in fata Universitatii Craiova, ieri CSC Sanmartin si Ceahlaul Piatra Neamt au parut sa aiba o sansa in fata Dunarii Calarasi si Petrolului Ploiesti – ambele din esalonul secund. Dar surpriza nu a venit, desi calarasenii au avut lotul decimat de COVID, iar ploiestenii au fost condusi multa vreme cu 1-0… Ambele favorite s-au impus pana la urma la limita, 1-0 Dunarea si 2-1 Petrolul.

Ultima reprezentanta a ligii a treia, Husana Husi, a cedat azi fara drept de apel, 2-8, tot in fata unei divizionare secunde, U Cluj.

Progresul Spartac poate insa sa deplanga ghinionul de a fi jucat in fata vicecampioanei nationale, in vreme ce toate colegele de esalon au avut misiuni mult mai accesibile, intalnind echipe de liga secunda!

Un gând despre „Liga a III-a fara reprezentanta in optimile Cupei

  1. Iar doarme Poliția Română? Pe înregistrare se vede clar că au fost în jur de 150 de suporteri în tribună la acest meci. Regulile se aplică doar când joacă echipa națională? Cât despre meci, un rezultat previzibil.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s