Week-end-ul acesta a consemnat debutul oficial al lui Adrian Dorobantu in prima liga, tanarul fotbalist evoluand timp de 70 de minute in partida FC Voluntari – Academica Clinceni 3-3.

Dorobantu a jucat pentru Progresul Spartac in returul campionatului 2018 – 2019, pentru care a si inscris doua goluri. Dupa o prezenta de un sezon la Sportul Snagov, in liga secunda, el a revenit sub culorile bleu-albastre in aceasta primavara, dar nu a apucat sa evolueze in sezonul anulat de pandemie.

Din aceasta toamna, Dorobantu se afla in lotul FC Voluntari, iar evolutiile sale consistente la echipa secunda – coroborate si cu problemele de efectiv ale primei garnituri – l-au propulsat in unsprezecele de start al formatiei de liga I. Reamintim ca in meciul de liga a treia FC Voluntari 2 – Progresul Spartac 0-1, din etapa a zecea – ultima disputata in acest an, el a evoluat toate cele 90 de minute, avand si o buna ocazie de a marca, blocata de portarul Voican.

Dorobantu este primul, dar speram nu si ultimul, fost jucator al Progresului Spartac care reuseste sa faca pasul la acest nivel, de la infiintarea clubului din 2014. Felicitari si mult succes in continuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s