Chiar daca cei care citesc constant cronicile noastre s-au … plictisit probabil deja, nu putem sa nu remarcam din nou prestatiile pustilor progresisti in fata unor adversari cu mare experienta inclusiv la nivel de prima divizie (la Chiajna evoluind printre altii un Azdren Llulaku, nu demult golgeter al ligii intai).

Fara capitanul Lixandru, in examene la facultate, in plus fata de mai vechile absente ale lui Vlad, A. Grigore sau Carlig (dar cu Petcu revenit pe teren), bleu-albastrii au terminat in meciul in formula: Ciontos (2004) – Stroe (2002), Parfeon, Alexandrescu (2002), Petcu – D. Ion (2004), S. Matei, Demeter (2004), M. Andrei (2004) – E. Radu, Costea (2004). In aceasta formula, folosita in ultimul sfert de ora, Progresul a evoluat cu mult curaj, creindu-si ocazii de gol si reusind si egalarea meritata printr-un gol marcat de “veteranul” – la 22 de ani – Parfeon care a sutat din 8 metri in mingea revenita in teren dupa ce E. Radu (din nou in forma foarte buna, cu un gol si doua bare!) trimisese cu capul in “transversala”.

In absenta unui obiectiv concret in aceasta primavara, in conditiile in care atat accederea in baraj cat si retrogradarea sunt practic imposibile, managerul Andrei Erimia intentioneaza sa dea credit talentatilor copii progresisti in meciuri cu miza pentru a construi astfel o formatie competitiva pentru sezoanele viitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s