Fostii progresisti au avut din nou o etapa reusita, multi dintre ei trecandu-si numele pe lista marcatorilor pentru echipele la care evolueaza.

In seria a doua, George Apostol a marcat pentru Dacia Braila in victoria cu 4-0 contra Sportului Liesti, prin care echipa sa si-a consolidat clasarea pe locul 2.

In seria a treia, in care evolueaza cei mai multi fosti bleu-albastri, au marcat Nicolae Leafu pentru Mostistea Ulmu (3-0 cu Modelu) si Boiangiu pentru CS Popesti Leordeni (1-1 la Albesti). Ulmu si Afumati, echipe cu numerosi ex-progresisti in randul lor, sunt practic sigure de pozitiile la baraj, unde vor infrunta Steaua, respectiv FcSB 2.

Fundasul central Adrian Neacsu a inscris din nou pentru echipa sa, CS Hunedoara, dar acesta a pierdut cu 2-4 in fata liderului, Unirea Dej.

Inca un gol a reusit ieri si Mircea Donca, devenit intre timp capitanul celor de la Minaur Baia Mare (foto). Echipa sa, care etapa trecuta reusise o victorie mare in prelungiri in fata fostului lider, SCM Zalau, invinge cu 4-1 pe CSC Sanmartin si continua sa se afle pe primul loc in seria a zecea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s