Titularizat de trei meciuri in poarta Progresului Spartac, portarul de 16 ani Mihai Ciontos a reusit prestatii foarte bune, incasand un singur gol, si acela imparabil, in meciul cu Rapid 2.

Si in dificila partida de ieri de la Tunari, tanarul goalkeeper (foto) a avut cateva interventii foarte bune, atat la suturi de la distanta, cat si pe centrari (de multe ori punctul slab al portarilor cu experienta redusa). Un singur moment de neatentie putem nota in dreptul lui Ciontos, la lovitura libera a lui Ghenovici din finalul primei reprize, cand a fost pacalit de traiectoria mingii, care din fericire pentru noi a “sters” tranversala si a iesit in aut de poarta. Managerul Andrei Erimia a tinut sa remarce de altfel dupa meci “mentalul foarte bun” al pustiului din poarta Progresului.

Remarcam cu aceasta ocazie si faptul ca Progresul Spartac are deja doi titulari constanti de 16 ani, Ciontos si Ohaci, la fiecare joc. Mijlocasul ofensiv a devenit deja un reper important in primul unsprezece al bleu-albastrilor, ieri reusind din nou un gol foarte frumos care ne-a adus cele trei puncte. Iar pe banca- in contextul unui numar mare de indisponibilitati – s-au aflat aproape exclusiv jucatori de 2004, dintre care trei (Andrei, Tong si Dumitru) au si intrat pe parcursul reprizei secunde, in timp ce Cerneanu si Cergan, cooptati in lot in premiera, isi asteapta randul la debutul in liga a treia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s