Debutul in competitiile nationale de juniori a luat multe cluburi prin surprindere, iar in cazul Progresului Spartac dificultatea de a prezenta loturi competitive este sporita de faptul ca un numar mare de juniori (Alexandrescu , Purice – U19, Ciontos, Ohaci, M. Andrei, M. Dumitru, Tong – U17) fac parte din lotul restrans al primei echipe.

In formula Bonu – Ivan, Neagu, Budeanu, Petre – Jianu, Tudor – Negoita, Alecu, Burca – Tamas, plus Cirlig in locul lui Ivan si Dinu in locul lui Alecu, juniorii mari au cedat la limita in fata stelistilor, golul nostru fiind reusit de Tamas.

In schimb, in ciuda numeroaselor absente, echipa U17 (foto) a reusit o victorie pretioasa cu 2-1 (1-1). Nicolas Tong, lasat in ultima clipa sa joace pentru cei mici, a reusit un gol si o pasa de gol (finalizata de Marica) si astfel micii progresisti se afla intr-o pozitie favorabila inaintea meciului cu Rapid de sambata viitoare, o posibila finala a grupei.

Echipa folosita a fost : Soare – Dinu, Cergan, Balaceanu, Zamfir – Guliman, Marica – Tong, Stinga, Cerneanu – Butonasi. Au mai intrat Costea, Coseru, Pasare, Vlasceanu, Simion.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s