Andrei Erimia a inceput jocul cu Steaua cu doi jucatori de 16 ani in teren, portarul Ciontos si mijlocasul Costea. Cel de-al doilea a avut o prestatie solida, cu multe aparitii ofensive, si a fost inlocuit la jumatatea reprizei secunde de Ohaci.

Adrian Ohaci (17 ani) a fost “mutarea decisiva” care a revigorat o formatie bleu-albastra aflata in corzi dupa egalarea stelista si, pe final, a dat lovitura decisiva (foto) – si cu ceva noroc la interventia nefericita a lui Mihailescu.

Pe final a intrat si un al treilea jucator de 16 ani (pana… astazi, cand implineste 17!), Nicolas Tong, si el un om de baza al echipei de juniori 2004 care a cucerit titlul national la inceputul verii.

L-am lasat la urma pe Ciontos, portarul care demonstreaza meci de meci o maturitate si o siguranta incredibile pentru cei nici 17 ani ai sai. Sub presiune, in fata unui adversar extrem de puternic, goalkeeper-ul nostru a dat incredere defensivei prin mai multe interventii excelente, fiind la un pas sa scoata cu un reflex de exceptie chiar si sutul lui Chipirliu, pe care l-a deviat in bara, de unde insa a ricosat in plasa.

Asteptam sa vedem cat mai curand macar unul dintre acesti talentati fotbalisti si la loturile nationale de juniori. Au demonstrat ieri cat se poate de clar ca o merita!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s