Fata de campionatul trecut, Progresul Spartac a pierdut trei titulari importanti, Stefan Pacionel (plecat chiar la Steaua), Mihai Sandru (Dacia Braila) si Mihai Ion (Ripensia). Daca pentru ultimul, revenirea lui Tudorache pare sa reprezinte un substitut ideal, pentru locurile celorlalti doi Andrei Erimia a trebuit sa recurga la “permutari” in cadrul lotului.

Eduard Radu, folosit ca varf de atac in anii trecuti, a revenit la pozitia sa din vremea junioratului, aceea de fundas central – si a evoluat excelent ieri acolo! Si, cu Parfeon revenit si el dupa accidentarea din tur, Silvian Matei (in fotografie la meciul cu SR Brasov), “stalpul” defensivei in primavara, a putut fi avansat mijlocas central pe vechiul loc al lui Pacionel, zona pe care a dominat-o autoritar, cu o prestatie amintind de “legendele” progresiste ale postului precum Olaroiu sau Ovidiu Petre.

Felicitari merita insa nu doar cei doi si antrenorul Erimia care i-a asezat inspirat in teren, ci toti cei care au intrat in acest joc sau au luat loc pe banca si au crezut in aceasta victorie si au luptat pentru ea pana in ultimul minut!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s