Dupa o partida decisa doar la ultima serie a loviturilor de departajare, Progresul paraseste cu fruntea sus Cupa Romaniei!

Bleu-albastri si-au luat pe sus adversarii in startul jocului, trecandu-si in cont in primul sfert de ora un gol anulat, un penalty neacordat si cateva mari ocazii de gol. In continuare, liderul din L2 – cu toate vedetele pe teren – a echilibrat partida si, dupa ce in startul reprizei secunde ambele echipe si-au trecut in cont cate o ocazie uriasa de gol, a deschis scorul dupa un sut superb de la 25 m al lui Anghelina.

Totul pare pierdut cand progresistii raman si in inferioritate dupa eliminarea lui Alexandrescu, dar o patrundere superba a lui Lixandru (80) readuce nesperat egalitatea si trimite jocul in prelungiri. Progresistii rezista inclusiv celor sapte minute de prelungire la … prelungiri (un posibil record mondial sau macar national) adaugate in dusmanie de arbitru, dar se vad invinsi la penalty-uri dupa ce Aldescu apara cu piciorul sutul lui Vlad.

Felicitari tuturor pentru efortul si determinarea aratate astazi!

Au jucat: Ciontos – Alexandrescu, E. Radu, Parfeon – Vlad, S.Matei, Costea (61 Purice, 119 Nadolu), Lixandru – Petcu (42 Ditu) – Constantin (42 Tudorache), Ohaci (61 A. Grigore).

Lasă un comentariu