Douazeci de formatii, printre care si Progresul Spartac, isi disputa in aceste zile cele cinci locuri in editia viitoare a ligii secunde.

Desi clubul nostru a mizat intotdeauna pe continuitate, avand si in acest moment titulari cu 5 sau chiar 6 ani vechime in cadrul echipei (Parfeon, Ditu, Lixandru), a existat totusi o remaniere masiva, in vara lui 2020, avand ca directie principala promovarea juniorilor din propria Academie.

Cei plecati atunci au ramas insa pentru noi – si speram, un pic, si in sufletul lor – tot progresisti, si le-am urmarit in continuare cu interes traiectoria. Iar acum observam ca la cele nouasprezece echipe din playoff gasim exact o echipa intreaga de ”fosti”:

Voican (Popesti) – Leafu (Afumati), Acasandrei (Tunari), Lolescu (Popesti) – Dorobantu (Suceava), Milea (Tunari), Donca (Baia Mare), Geana (Afumati), Apostol (Popesti) – Stanciu (Baia Mare), M. Ion (Oradea). Pe langa acestia, Neacsu a ratat “la mustara” intrarea in playoff cu CSM Alexandria.

Am vrea sa le uram tuturor sa promoveze cu echipele lor dar, cum majoritatea sunt angrenati in duel direct pentru locul in liga a doua cu Progresul, nu prea putem …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s