Meciul de la Popesti a fost decis practic de doua faze controversate, care au produs numeroase tensiuni si proteste in tabara gazdelor.

Mai intai, in minutul 45+2, o lovitura libera de pe stanga (acordata cu multa usurinta, dupa parerea noastra), este executata lung, Lolescu recentreaza iar Vlada reia cu capul de pe 6 m in plasa. Golul este insa anulat pentru ofsaid, dar, cel mai probabil, nu la Vlada, ci la Lolescu, care, inainte de a iesi spre marginea careului, se gaseste, pentru scurt timp, in fata tuturor aparatorilor progresisti (din pacate momentul executarii loviturii nu este prins pe filmare, centrata pe careul nostru).

Apoi, in minutul 58, Lixandru are o cursa pe stanga continuata cu o lansare catre Matei Andrei, care scapa singur cu Voican si inscrie. Momentul pasei e surprins in foto si, chiar daca unghiul nu ne ajuta, jucatorul in rosu de langa tusa pare ca il scoate din ofsaid pe atacantul progresist.

Doua decizii la limita in favoarea Progresului au creat, logic, tensiune maxima in tabara gazdelor, experimentatul arbitru de prima liga Ionut Coza avand meritul ca nu a lasat jocul sa degenereze in minutele care au urmat, asa cum ni s-a intamplat in meciul greu de uitat din 2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s