Chiar daca nu am spus-o in articolele de pe site, lupta pentru locul promovabil alocat seriilor 3 si 4 avea o certa favorita in CS Afumati, echipa cu experienta barajului (pierdut anul trecut in finala cu Steaua) si aflata intr-o forma de invidiat in aceasta primavara, in care au legat un sir impresionant de victorii.

Doar cu doua saptamani mai devreme, in playoff, ei trecusera de adversarii din semifinale ai Progresului, CS Popesti Leordeni, cu un incredibil 7-1!

Dar, desi condusi la pauza primei manse cu 2-1 pe terenul propriu, fotbalistii din Tunari au intors rezultatul, marcand patru goluri unul dupa altul in urmatoarele trei reprize, impunandu-se cu un socant 5-2 la scorul general!

Mobilizarea excelenta a tunarenilor in aceasta ”dubla” trebuie sa reprezinte un avertisment serios si pentru progresisti, in ciuda rezultatelor anterioare favorabile din disputele directe.

Finala de baraj dintre CS Tunari si Progresul este programata sambata 4 iunie la Tunari (ora 18) si miercuri 8 iunie (de la 17.30) in Vrabiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s