Dubla cu Popesti nu a fost una epica pentru Progresul Spartac, miza importanta punandu-si evident amprenta asupra calitatii jocului. Reusitele ofensive au venit rar si greu, iar in ambele partide bleu-albastri au fost inferiori adversarialor in raportul suturilor la poarta (5-9 in tur, 9-15 in retur).

Am retinut insa la plusuri concentrarea, dorinta de victorie, lupta pentru fiecare balon si faptul ca, la al treilea duel contra Progresului dupa cele cu Rapid si Slatina, golgeterul Vlada (27 de reusite – cel mai important marcator al Ligii a III-a) tot nu a putut sa inscrie in poarta bleu-albastrilor!

Evaluarile INSTAT confirma si ele ca aceasta calificare a fost una datorata apararii. Parfeon (259), S. Matei (252), Lixandru (247), E. Radu (236), intre care se strecoara autorul golului, Matei Andrei (254) sunt jucatorii turului, respectiv Parfeon (254), Purice (233), S. Matei si E. Radu (226), Lixandru (225), dar si Costea (255) ai returului. Se desprinde, asadar, ”veteranul” grupului – la 24 de ani – cel care ii este elev lui Andrei Erimia, fara intrerupere, de 15 ani, Danila Parfeon (in foto, driblandu-l pe fostul sau partener de linie de pe vremea duelului cu Farul, Apostol). Un jucator care este la acelasi nivel impecabil la fiecare meci, chiar daca nu este atat de ”vizibil” poate din tribuna.

Felicitari celor mentionati, dar si tuturor celorlalti si mai ales succes in finala!

Un gând despre „Parfeon – omul ”dublei” conform INSTAT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s