Progresul Spartac a fost prima echipa care a transat promovarea in liga secunda, celelalte partide oferind dispute mult mai echilibrate si chiar dramatice.

Otelul, echipa cu vechi state in lupta – fara succes – pentru promovare, a reusit o victorie clara cu Dante Botosani, 3-0.

Tot o victorie clara a reusit si Minaur Baia Mare, 4-1, dar emotiile au persistat pana la penalty-ul transformat de Ciprian Stanciu in minutul 90+4, dupa ce Corvinul se impusese in tur. Ne bucuram – si ii felicitam din nou – pentru fostele ”staruri” ale Progresului, Mircea Donca si Ciprian Stanciu (foto), care traiesc in sfarsit bucuria promovarii la al treilea baraj consecutiv in ultimii trei ani – unul cu bleu-albastri si doua cu Minaur! Cei doi poarta alternativ banderola de capitan al echipei din Baia Mare, iar Donca si-a trecut in cont trei ”assist”-uri in finala barajului.

Cele mai dramatice intalniri s-au disputat la Resita si Odorhei, unde a fost nevoie de penalty-uri pentru a decide invingatoarea. S-au impus in ambele cazuri echipele oaspete, CSC Dumbravita – marea surpriza a barajului – si vechea noastra cunostinta, CSM Slatina.

Imbucurator este ca toate meciurile, desi transmise live de frf.tv, au avut parte de stadioane pline, cu cate 10000 de spectatori sau mai mult la Baia Mare, Galati si Resita.

Felicitari tuturor promovatelor, abia asteptam sa ne intalnim in cadrul ligii secunde!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s