In aceasta perioada a avut loc evaluarea de catre FRF a Academiilor de juniori in vederea clasificarii acestora pentru sezonul 2022-2023.

Clasificarea se face pe baza analizei a sapte criterii: strategie si filozofie (capitol la care Progresul a obtinut punctajul maxim posibil!)/ echipe si jucatori / staff tehnic / staff suport / antrenamente si meciuri / infrastructura si facilitati / rezultate.

Ascensiunea academiei progresiste, evidenta pentru toti apropiatii clubului, a fost confirmata si de imbunatatirea semnificativa a punctajului primit de la FRF comparativ cu anul trecut. Dintre performantele inregistrate, amintim calificarea in sferturile de finala ale Campionatului National la U19, in semifinala la U17 si in playoff la Liga Elitelor U16, convocarea mai multor jucatori la loturile nationale si prezenta a numerosi juniori progresisti in cadrul echipei de seniori care a reusit promovarea in premiera in Liga a II-a.

Clasamentul academiilor din Romania va fi publicat doar dupa analiza eventualelor contestatii dar ne asteptam, desigur, si la o urcare in acest clasament, de la locul 35 ocupat anul trecut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s