Doar doua saptamani au trecut de la barajul cu CS Tunari, iar progresistii sunt deja nevoiti sa se intoarca din vacanta pentru a incepe pregatirile pentru a evolua in premiera in liga secunda, al carei start este programat pentru 5 august.

Daca jucatorii au avut vacanta, pentru managerul Andrei Erimia a fost o perioada chiar mai incarcata decat de obicei, acesta incercand sa rezolve numeroasele aspecte logistice legate de promovarea intr-un esalon superior: dosar de licentiere, stadion, finantare, echipa de management, transferuri…

Dosarul de licentiere a fost depus la timp iar vineri Andrei Erimia va merge la Comisie pentru a discuta completarile necesare din perspectiva FRF. Stadionul nominalizat in dosar este cel din Vrabiei, ROAF vorbind de posibilitatea unei derogari in primul sezon pentru nou promovate – fiindu-ne evident tuturor ca acesta nu satisface momentan toate conditiile necesare la nivelul esalonului secund. In cazul in care acesta nu va fi acceptat, solutia “de avarie” cea mai probabila este baza FRF de la Buftea, in contextul in care nu exista prea multe variante valide in Bucuresti si imprejurimi, iar Dinamo este si ea in cautari.

Si in celelalte aspecte organizatorice s-au facut progrese importante, neexistand nici un dubiu legat de capacitatea clubului de a lua startul in campionatul ligii a II-a.

Desigur, cele mai importante stiri asteptate de suporteri sunt cele legate de transferuri, unde insa putem anunta lucruri concrete doar dupa oficializarea acestora. S-a “batut palma”, in principiu, cu sase jucatori noi, dintre care unul este un fost titular progresist din perioada 2018-2020, restul de cinci provenind de la echipele secunde ale unor formatii de prima liga din Bucuresti si Ilfov.

Progresistii sunt programati deja maine la vizita medicala, urmand sa reia de luni antrenamentele, iar dupa circa o saptamana sa inceapa si jocurile amicale cu adversari printre care se afla Dunav Ruse, Unirea Slobozia, Concordia Chiajna sau Metaloglobus.

Lasă un comentariu