In al doilea meci sustinut in divizia secunda progresistii au reusit sa depaseasca emotiile si timiditatea de la debutul cu Dinamo, ce-i drept in fata unei echipe care a parut de un nivel inferior proaspetei retrogradate.

Startul de meci a fost controlat categoric de bleu-albastri, care au avut o ocazie uriasa prin Purice, vazut excelent de Tudorache, cu doar un minut inainte de golul superb al lui Sandru, cu o “torpila” dintr-un unghi dificil, dupa o pasa a lui Ditu (foto). Chiar daca la 1-0 progresistii au redus putin ritmul, cele mai mari ocazii ale primei reprize le-au apartinut in continuare prin Tudorache si Ditu.

Desprinderea a venit la timp, imediat dupa pauza, dupa o recuperare la mijlocul terenului urmata de un atac rapid care l-a pus pe Lixandru in situatie de singur cu portarul. Pe momentele de forcing ale gazdelor, Ciontos a avut si el ocazia sa intervina de doua ori senzational, in timp ce golul lui Purice, cu un sut deviat, dupa ce tot el sutase superb in “transversala”, a inchis definitiv conturile.

Analiza INSTAT ne da ca cei mai buni progresisti, intr-un meci in care intreaga echipa a obtinut punctaje ridicate, pe cei doi jucatori de banda care au si inscris, Sandru si Lixandru – ambii cu un scor de 247, urmati de Ciontos -240.

O victorie importanta, necesara pentru a da incredere tinerei noastre echipe intr-un campionat care, asa cum a avertizat managerul Andrei Erimia, se anunta extrem de scurt mai ales in scenariul unei evolutii in playout – doar 25 de partide. Succesul trebuie confirmat insa etapa viitoare in fata CSC Selimbar, echipa in mare forma ce s-a instalat dupa doua etape pe primul loc!

Un gând despre „Primele trei goluri, primele trei puncte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s