Astazi, de la ora 18, pe terenul sintetic al bazei FRF de la Buftea, Progresul Spartac primeste vizita CSC Selimbar, echipa aflata dupa doua erape pe primul loc cu punctaj maxim si fara gol primit.

Andrei Erimia nu ii poate folosi in continuare pe Vlad si S. Matei, in timp ce Luca Florica este incert, iar Visic, imprumutat de la adversarii de azi, nu poate juca. Managerul progresist s-a declarat, in interviul dinainte de meci, impresionat de forta ofensiva a oaspetilor, dar spera ca suprafata sintetica sa reprezinte un atu in plus pentru echipa sa.

De partea cealalta, dupa cum aflam de la liga2.prosport.ro, antrenorul Eugen Beza considera Progresul “o echipa cu un joc diferit, cu o organizare ofensiva foarte interesanta si jucatori de un nivel tehnic ridicat”. Cei de la Selimbar s-au pregatit saptamana aceasta pe teren sintetic si isi doresc desigur o noua victorie in meciul de azi.

Intrarea este libera, asa ca va asteptam in numar cat mai mare alaturi de echipa noastra, chiar daca baza de la Buftea nu este foarte accesibila din perspectiva transportului in comun. In cazul in care nu intervin probleme tehnice, vom incerca de asemenea si transmisiunea live a partidei pe youtube si facebook.

Un gând despre „Progresul primeste vizita liderului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s