Progresul Spartac a facut o prima repriza excelenta pe sinteticul de la Buftea, in care a avut o bara prin Tudorache si un gol superb (min 36) prin Petcu, cu un sut imparabil de la coltul careului mare. Prima ocazie a oaspetilor a aparut abia in minutul 45 – sut peste poarta din interiorul careului mic.

Din pacate insa, ultimul “sfert” al meciului a adus, pe fondul presiunii oaspetilor, dar si al unor decizii discutabile de arbitraj, rasturnarea scorului, 1-2, prin dubla lui Manole (68 si 83). In prelungiri, “capul” lui Nedelcu este scos de sub bara de portar, si oaspetii pleaca, nemeritat, cu toate cele trei puncte.

Progresul: Ciontos- Parfeon, Leafu, Radu – Lixandru, Purice, Grigore (70 Boiangiu), Sandru (82 Bardot) – Ditu (82 Tong), Petcu (70 Costea) – Tudorache (82 Nedelcu)

3 gânduri despre „Un meci din care am fi meritat mai mult

  1. Dacă veți juca la Buftea si la Clinceni,e nasoală treaba, echipa va retrograda ,din pacate ; stadionul din Regie este renovat de Academia Germana de Fotbal ; puteti sa jucați pe el ; de ce nu jucați în Regie ?trebuie sa jucati acasa ,in Bucuresti,nu in Ilfov

    Apreciază

  2. Perfect adevarat ce spune prietenul nostru cu stadionul din Regie. De ce nu jucam acolo? Este omologat pentru liga 2, a jucat Rapidul acolo. In plus, am avea si toti suporterii pe stadion. Cine se duce la Buftea sau Clinceni? Mai nimeni.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s