Chiar daca a fost un meci nu tocmai spectaculos, partida cu Otelul a adus un nou rezultat pozitiv pentru progresisti, al treilea consecutiv, ducand formatia noastra la “cota” zece puncte, cu care se va mentine, indiferent de rezultatele rundei, in prima jumatate a clasamentului.

Antrenorul Erimia s-a declarat, la conferinta de presa de dupa meci, multumit cu rezultatul obtinut in fata uneia dintre echipele de top ale diviziei, pe un teren greu, diferit de sinteticul pe care se antreneaza si evolueaza de obicei echipa:

Este important că avem trei meciuri la rând fără înfrângere. Ne bucurăm pentru acest lucru, chiar dacă astăzi a fost un 0-0. Au fost câteva momente în care am scăpat adversarii din marcaj la multele faze fixe, însă, așa cum le-am spus și jucătorilor, trebuia să ne adaptăm la situație, pentru a aduna puncte, și îi felicit.

Cu siguranță sunt multe lucruri de îmbunătățit. Suntem o echipă cu un buget mult mai mic decât adversara de astăzi, cu jucători care au jucat doar la juniori și la Liga 3. Acest lucru influențează ce se întâmplă pe teren și ne trebuie timp pentru a ne adapta în Liga a 2-a.

Nu putem să fim visători, să ne permitem să jucăm într-un anumit fel cu orice preț și să creștem odată cu competiția”.

De cealalta parte, Dorinel Munteanu ar fi vrut mai mult de la acest joc.

Nu mă încântă că n-am pierdut. Am avut un adversar dificil, cu un start bun de campionat, dar obiectivele noastre sunt diferite, cred. Al nostru este să prindem play-off-ul, al celor de la Progresul nu știu și nu mă interesează.

Astăzi, consider că am făcut o partidă bună, am controlat jocul, am avut trei-patru ocazii, adversarul nu ne-a pus nicio problemă. Pe deoparte sunt bucuros că am jucat bine și nu am primit gol, dar pe deoparte nu sunt mulțumit că nu am luat cele trei puncte și nu am marcat.

2 gânduri despre „Progresul la al treilea rezultat pozitiv consecutiv

    1. Era bine daca ar fi jucat în București meciurile de acasă; în Regie e stadionul renovat ,pentru ca joacă Academia de Fotbal Germană în liga 5; era bine sa se mute Progresul in Regie

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s