Analiza INSTAT de dupa jocul cu Otelul confirma superioritatea usoara a oaspetilor care au un scor general favorabil, 202-198, superioritatea fiind prezenta in fiecare din cele sase sferturi de ora ale jocului.

Au fost putine suturi, de ambele parti (6, din care doua pe poarta, la gazde, 7/3, la oaspeti), in timp ce posesia a apartinut la limita progresistilor, 52-48.

Putinele faze de poarta inseamna si punctaje INSTAT mici pentru toti jucatorii, portarul Ciontos fiind cel mai bun de pe teren cu un scor de 240. Cu cateva interventii sigure si in prima repriza, goalkeeperul de doar 17 ani a fost determinant in minutul 72, cand a avut un reflex senzational la lovitura de cap a lui Nica, cea mai mare ocazie a meciului. De altfel, Ciontos a fost singurul progresist remarcat la conferinta de presa de dupa meci si de antrenorul galatenilor, Dorinel Munteanu.

Un punctaj apropiat, 237, are si Ditu, cel care si-a trecut in cont cea mai clara sansa a bleu-albastrilor, o lovitura libera care a ocolit de putin vinclul. Din restul lotului progresist, doar linia de trei fundasi mai urca peste 200, punctajul INSTAT neputand lua in calcul si daruirea si eforturile facute de jucatori in fata unor adversari mai puternici si mai experimentati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s