Sezonul regulat al ligii secunde si-a derulat deja prima treime, iar Progresul se poate declara pana acum multumita cu cele 10 puncte acumulate, care o plaseaza in jumatatea superioara a clasamentului.

Urmeaza insa o saptamana grea, in care sunt programate in premiera doua partide oficiale, prima fiind debutul in Cupa Romaniei maine la Alexandria, cu CSM. Teleormanenii au acumulat 7 puncte din primele 3 partide, cu care s-au instalat pe primul loc in seria a VI-a a ligii a treia. In Cupa Romaniei, Alexandria a sustinut deja doua partide, ambele in deplasare, trecand de Cetatea Turnu Magurele cu 2-1, si Unirea Bascov cu 3-0. Antrenorul echipei este Stefan Odoroaba, cu care am avut ocazia sa ne intalnim de mai multe ori in anii trecuti (2018-2021), cand a condus CS Tunari.

Este de asteptat ca Andrei Erimia sa incerce sa odihneasca dintre jucatorii care au evoluat mai mult in acest prime partide. Asta nu inseamna insa ca Progresul nu isi propune sa avanseze cat mai mult si in Cupa, al carei format a fost modificat in acest an in directia cresterii atractivitatii, dar si premiilor in bani.

Partida va avea loc maine, de la ora 16.30, pe stadionul ”PECO” din Alexandria.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s