Meciul de azi a lasat un gust amar progresistilor, nu doar prin ratarea unei victorii meritate, ci si din cauza arbitrajului vadit partinitor prestat de arbitra Terteleac si asistenta Constantinescu.

Astfel, in minutul 37, Bardot este oprit printr-un faul grosolan, de ultim aparator, de Rosu, dar acesta vede, inexplicabil, doar cartonasul galben. Din fericire, mai are unul, asa ca este eliminat.

In min 54 (foto sus) arbitra Terteleac decide, la o faza neclara, si la care ea se gaseste departe, undeva pe linia de 16 metri, peste capul arbitrului asistent care a facut semn sa continue jocul, ca Unirea Dej a inscris!

In min 68 (prima foto de jos), o centrare a lui Ditu e prelungita de Leafu pana la Radu care inscrie. Tusiera Constantinescu e cu steagul sus, desi imaginea demonstreaza clar ca Radu e in pozitie regulamentara. Zece minute mai tarziu (a doua foto de jos), la 2-2, o noua centrarea lui Ditu il gaseste singur pe 6 m pe Tudorache, care preia si inscrie in timp ce tusiera e din nou cu steagul sus aiurea. Desigur, la aceste doua semnalizari penibile, arbitra Terteleac nu a mai considerat oportun sa treaca peste capul tusierei…

“Mi-e greu sa cred ca a fost o intamplare. Am marcat patru goluri iar ei unul, dar scorul a fost de 2-2. Vom depune memoriu impotriva celor doua arbitre” a declarat dupa joc managerul Andrei Erimia.

Precizam ca nu avem nimic impotriva promovarii arbitrelor-femei, dar cu conditia ca acestea sa stapaneasca regulamentul jocului de fotbal si sa nu isi propuna sa influenteze in mod direct rezultatul unui joc. Ceea ce nu a fost cazul azi la Buftea…

LE: o explicatie a prestatiei arbitrelor din repriza secunda se poate gasi si in faptul ca brigada a fost pur si simplu “luata cu asalt” la pauza de intregul staff al oaspetilor, intimidarea dand se pare rezultate (foto mai jos). Asteptam cu nerabdare si reactia sefului CCA, Kyros Vassaras, prezent se pare la meci!

Lasă un comentariu