Progresul Spartac reuseste in sfarsit la Buzau un meci fara gol primit, dupa ce in ultimele trei partide incasase de fiecare data cel putin cate doua .

Meciul a inceput cu o executie de exceptie a lui Tudorache, care a zguduit “transversala“ dupa doar 90 de secunde de joc. Iar in prima repriza, bleu-albastrii au reusit sa ii tina pe buzoieni departe de careul propriu.

Accidentarea lui Tudorache, cel mai periculos progresist pana atunci, a parut insa sa schimbe raportul de forte, iar repriza secunda a fost dominata categoric de gazde, care puteau sa isi asigure victoria la marile ratari din final ale lui V. Alexandru.

Progresul: Ciontos – Lixandru (79 Dumitru), Leafu, Parfeon, Sandru – Matei, Grigore – Tudorache (43 Ditu), Costea (79 A. Matei), Florica (60 Petcu) – Visic (79 Nedelcu).

Un gând despre „Deplasare grea fara gol primit

  1. Felicitări domnului Erimia! Doar prin strategiile lui putem sa mai scoatem câte un punct, chiar 3 câteodată. Dar sa fim serioși. Nu o sa meargă la infinit asa. Știu bine ca nu sunt bani. Însă fără jucători cu experienta, nu se va putea continua asa. Nu jucam nimic, doar ne agatam de câte un punct.
    Trebuie gândit un alt proiect, ca asa nu tine la Liga 2. La Liga 3 este ok.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s