Nu a trecut prea mult de la remiza de lupta de la Buzau si Progresul se pregateste sa reintre pe teren pentru un nou meci dificil impotriva Unirii Slobozia.

Ialomitenii sunt o veche cunostinta a bleu-albastrilor, cu care au fost colegi de serie in liga a treia in primii doi ani dupa promovarea din campionatul municipal. Meciurile dintre cele doua formatii au fost intotdeauna spectaculoase, cu goluri multe la ambele porti: 4-1 la Popesti si 2-2 la Slobozia in primul an, 2-3 la Slobozia si 2-0 in Vrabiei in al doilea. Cel putin prima disputa directa, in doar al treilea meci dupa promovare al echipei noastre (foto), este si acum in memoria suporterilor progresisti, care nu se asteptau la prestatia de exceptie a favoritilor, cu golurile senzationale ale lui Nechita si Apostol, dar si paradele “unu contra unu” ale lui Raduta la poarta cealalta.

In fiecare dintre acesti doi ani Unirea a terminat campionatul la o pozitie in urma Progresului, dar imediat ce a fost plasata intr-o serie diferita de a noastra a “evadat”, reusind promovarea in liga a doua, astfel ca abordeaza deja meciul de maine din postura de divizionara secunda experimentata si cu pretentii de playoff.

Partida are loc pe sinteticul de la Buftea, de la ora 11, iar intrarea spectatorilor va fi libera.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s