Progresul a reusit ieri a treia victorie in ultimele patru meciuri, 3-2 (1-1) cu CSC Dumbravita, un succes de moral in perspectiva barajului pentru mentinerea in liga secunda.

Meciul, fara miza in clasament, a inceput spectaculos, cu Lixandru interceptand si apoi sutand de la 25 de metri cu bolta, peste portarul advers, surprins avansat. Golul, inscris in secunda 22, pare sa reprezinte chiar recordul de cea mai rapida reusita din aceasta editie de campionat!

Dumbravita a iesit la joc si, dupa o repriza cu ocazii la ambele porti, a obtinut egalarea inainte de pauza prin Pitfor, cu o lovitura de cap.

Bleu-albastrii au iesit de la cabine hotarati sa revina in avantaj, si au reusit acest lucru in minutul 62, Lixandru transformand impecabil un penalty acordat pentru un atac imprudent al portarului la proaspat intratul Matei Andrei. Dumbravita profita de o inexactitate defensiva si egaleaza din nou dupa 10 minute prin Salhi, dar Progresul domina finalul, avand si un om in plus dupa eliminarea lui Zaluschi. Golul vine in minutul 90, dupa ce, la o centrare a lui Tudorache, portarul advers e busculat de propriul fundas si Matei Andrei reia in gol: 3-2!

Victoria nu mai schimba nimic in clasamentul grupei de playout, dar da sperante in perspectiva barajului. Baraj la care, dupa meciurile penultimei etape, exista o sansa minima de a (re)intalni pe CSM Slatina, daca deja retrogradata Minaur ar invinge-o acasa in ultima etapa iar Metaloglobus ar castiga la Timisoara!

Progresul: Soare – Leafu, Parfeon, E. Radu, A. Grigre (58 Bardot) – S. Matei, Purice (58 Costea) – Lixandru, Tong (46 M. Dumitru), Ohaci (38 Tudorache), – Stanciu (58 M. Andrei).

Lasă un comentariu