Intrat pe teren in minutul 58 in locul experimentatului Stanciu, juniorul Matei Andrei (foto) a avut nevoie de doar doua minute pentru a “scoate” penalty-ul din care Lixandru a facut 2-1. Apoi, intr-un final tensionat, a reluat din apropiere in transversala o minge scapata de portar, iar tusierul a semnalizat ca aceasta a cazut dincolo de linia portii.

Faza, contestata de oaspeti, e greu de transat doar din filmarea cu o singura camera, in absenta tehnologiei VAR. Dar cert este ca tusierul semnalizeaza golul doar DUPA ce mingea cade dupa reluarea lui Matei Andrei, neputand fi vorba de un autogol, cum a aparut in presa. Iar pe foaia de arbitraj reusita i-a fost atribuita lui … Silvian Matei, dar acesta poate fi vazut pe filmare bucurandu-se undeva la marginea careului de 16 m.

Notam asadar primul gol al sezonului – in sfarsit! – pentru Matei Andrei, cel care fusese unul dintre protagonistii anului promovarii.

Lixandru i-a suflat insa titlul neoficial de “jucatorul meciului”, golul de senzatie din secunda 22 fiind se pare recordul pentru cea mai rapida reusita a competiei! Cu “dubla” de ieri, Eugen ii egaleaza pe Sandru si Tudorache la cota patru goluri si se inscrie in duelul pentru pozitia de golgeter al Progresului in acest sezon.

Lasă un comentariu