Intrat pe teren in minutul 58 in locul experimentatului Stanciu, juniorul Matei Andrei (foto) a avut nevoie de doar doua minute pentru a “scoate” penalty-ul din care Lixandru a facut 2-1. Apoi, intr-un final tensionat, a reluat din apropiere in transversala o minge scapata de portar, iar tusierul a semnalizat ca aceasta a cazut dincolo de linia portii.

Faza, contestata de oaspeti, e greu de transat doar din filmarea cu o singura camera, in absenta tehnologiei VAR. Dar cert este ca tusierul semnalizeaza golul doar DUPA ce mingea cade dupa reluarea lui Matei Andrei, neputand fi vorba de un autogol, cum a aparut in presa. Iar pe foaia de arbitraj reusita i-a fost atribuita lui … Silvian Matei, dar acesta poate fi vazut pe filmare bucurandu-se undeva la marginea careului de 16 m.

Notam asadar primul gol al sezonului – in sfarsit! – pentru Matei Andrei, cel care fusese unul dintre protagonistii anului promovarii.

Lixandru i-a suflat insa titlul neoficial de “jucatorul meciului”, golul de senzatie din secunda 22 fiind se pare recordul pentru cea mai rapida reusita a competiei! Cu “dubla” de ieri, Eugen ii egaleaza pe Sandru si Tudorache la cota patru goluri si se inscrie in duelul pentru pozitia de golgeter al Progresului in acest sezon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s