Progresul a incheiat playout-ul cu o prestatie solida, incununata de o victorie pe deplin meritata, in deplasarea de la Targu Jiu.

Chiar daca partida nu mai avea nici o miza, Andrei Erimia a aliniat formula de baza, iar progresistii au luat jocul in serios dornici sa continue seria pozitiva din ultimele partide. Grigore (37’ – sut in tranversala de la 20 m), Stanciu (64’ – sut peste din pozitie favorabila in interiorul careului), M. Andrei (67’ – “cap” aparat de portar) si Leafu (74’ – “cap” din 6 m in transversala) puteau deschide scorul, la poarta cealalta notand doar un sut al lui Dulca de la marginea careului care a trecut putin pe langa (69’).

Golul meritat a venit insa in minutul 81, cand Lixandru i-a pasat excelent lui Stanciu si acesta a finalizat impecabil din 10 m.

Progresul incheie astfel “on fire” grupa de playout, cu 29 de puncte, la 3 de Viitorul Pandurii si 4 de Dumbravita, ramanand cu regretul ca daca ar fi existat si un retur ar fi putut sa scape de baraj. Sa speram insa ca forma buna aratata recent se va mentine si in dubla cu Metaloglobus!

Progresul: Ciontos – Leafu (77 Menn), E. Radu, Parfeon – Bardot (46 Tudorache), S. Matei, Purice ( 77 Costea), Sandru – A. Grigore (63 M. Andrei), Lixandru- Stanciu (88 Tong).

3 gânduri despre „Victorie frumoasa la Targu Jiu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s