Memoriul Slatinei nu poate afecta rezultatul final

CSM Slatina, nemulțumită de meciul egal, 2-2 contra noastră, a anunțat că va depune un memoriu cu privire la prestația brigăzii de arbitri care a oficiat.

Trebuie făcute câteva precizări necesare în acest context. Memoriul respectiv nu poate afecta, în niciun fel și sub nicio formă, rezultatul final, 2-2, consemnat de arbitri în raportul de joc. Memoriul oltenilor va merge direct la Comisia Centrală de Arbitri, neavând nicio tangență cu Comisia de Competiții din cadrul FRF. Citește în continuare „Memoriul Slatinei nu poate afecta rezultatul final”