Chiar in aceste zile s-au implinit doi ani de cand Progresul Spartac s-a mutat pe stadionul propriu din Intrarea Vrabiei, devenit noua casa a „bleu-albastrilor”. De atunci echipa a sustinut 25 de partide oficiale aici, incheiate cu 21 de victorii, doua egaluri si doua infrangeri. Extrem de interesant de observat este ca cele patru nereusite au venit intr-o „serie neagra” inceputa imediat dupa ratarea promovarii in liga a doua, la Modelu! In rest, doua siruri de victorii in lant, din care ultima, cu Rapid, e de departe cea mai rasunatoare.

Galeria si usor-usor si cartierul (Giurgiului, numit predestinat si… Progresul) au adoptat noua locatie iar acum la derby-ul cu Rapid au afisat extrem de raspicat un banner cu mesajul „AICI E PROGRESUL”! Un mesaj inspirat, cu multiple sensuri, unul dintre ele, acela ca nici o echipa, indiferent de nume, nu va avea viata usoara la noi acasa, fiind sustinut puternic si de prestatia pe teren a echipei.

Multumim tuturor celor care ne sunt alaturi cu atata entuziasm. Victoria de sambata este si a voastra, a tuturor! Progresul, tot inainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s