Desi ocupa locul 14 in clasament inainte de etapa cu numarul 21, fiind ultima clasata dintre echipele ramase in competitie (CSO Bragadiru si Delta Tulcea s-au retras), adversara noastra de azi, CSM Oltenita, este o echipa care nu trebuie subestimata. Astfel, in cele patru jocuri sustinute in retur, echipa din judetul Calarasi are o linie a rezultatelor echilibrata, cu o victorie, doua egaluri si un esec la Modelu, si golaveraj pozitiv, 7-6.

Pierderea a doua „piese” importante in tur, Turbatu si Dorobantu, ajunsi chiar in lotul Progresului Spartac, pare sa fi fost depasita cu brio, oltenitenii anuntand doi noi golgeteri, Novac si Alexa, ambii cu cate trei goluri in primavara. Avand si un nou antrenor in acest sezon, Augustin Calin, oaspetii de azi nu sunt nici pe departe victime sigure, asa cum am fi tentati sa credem dupa linia de clasament a celor doua echipe. De altfel, meciurile anterioare au fost toate disputate pana la fluierul final: 6-4 la Popesti in primul meci de Liga a III-a din istoria Progresului Spartac, 0-0 si 2-1 pentru noi (foto) in cele doua jocuri de la Oltenita.

Se anunta si azi soare si cald la ora meciului asa ca asteptam cat mai multi oameni pentru o noua zi cu meci si spectacol in Intrarea Vrabiei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s