Stefan Ciuculescu, omul cu care a promovat Rapidul in Liga a III-a, a semnat astazi un contract pe un sezon cu Progresul Spartac. Desi crescut la Steaua / FCSB, el a fost foarte apreciat de majoritatea fanilor giulesteni pentru „nebunia” sa atat in joc cat si in afara terenului (curiosii pot viziona de pilda pe youtube un clip interesant dand search cu cheile „drapel”, „picioare” si numele portarului…).

Ciuculescu a fost coleg in toamna trecuta la Rapid chiar cu actualul portar progresist Andrei Voican, cedat apoi in vacanta de iarna la Astra 2.

Culmea, noul goalkeeper progresist si-a intersectat pasii in urma cu cativa ani si cu Iulian Raduta, fostul titular al bleu-albastrilor, la Viitorul Axintele, echipa pe la care au mai trecut si Frangu, Dedu, Cana, Stoian si Luca!

La Progresul Spartac, Ciuculescu il va avea de asemenea drept coleg pe Mircea Donca, cel care i-a inscris un gol de generic de la 40 de metri in meciul disputat in Giulesti.

Debutul sau s-ar putea produce chiar in partida de sambata cu Olimpic Rasnov, conditionat de finalizarea inregistrarii actelor de transfer la FRF.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s