Odata cu intoarcerea pe stadionul din Vrabiei, jucatorii nostri par sa isi fi regasit si eficienta, in cele doua partide disputate aici reusind cate patru goluri pe meci. Ce e drept, ieri s-a si ratat de trei ori pe atat, dar poate ca baietii au vrut sa mai pastreze cate ceva si pentru derby-ul de vineri de la Slatina…

Ciprian Stanciu continua sa fie principalul marcator al echipei noastre de trei ani incoace, iar revenirea pe postul sau „clasic” de varf pare sa ii priasca atat lui, cat si echipei. Ieri, a „scos” o lovitura de pedeapsa la scurt timp dupa ce oaspetii deschisesera scorul, pe care a si transformat-o (foto), readucand rapid formatia noastra in joc. In repriza secunda a mai avut alte cateva sanse bune de gol, la una dintre ele mingea trimisa de el cu capul fiind scoasa de pe linia portii de un fundas advers.

Donca a fost si el inspirat la finalizare ieri („mobilizat” si de faptul ca o minge gresita de el la mijlocul terenului a dus la primirea golului din startul partidei), reusind o dubla cu suturi aproape identice de pe 16 m la colt, primul gol dupa o minge recuperata de Milea, al doilea dupa un sir de pase pe „semicerc”. Cel de-al patrulea gol a fost inscris de fundasul dreapta Vlad, un pericol constant pentru apararea adversa nu doar in aceasta partida.

Cu golurile de ieri, Progresul Spartac ajunge la 13 reusite pe teren in acest campionat, repartizate astfel:

Stanciu – 4 (1 din 11 m)

Tudorache, Donca – 3

Acasandrei, Vlad, un autogol – cate unul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s