Dupa doi ani de evolutii in seria a II-a, Progresul Spartac face cunostiinta in acest an cu o alta zona geografica, fiind mutata in seria a III-a. Iar acomodarea nu a fost una usoara, bleu-albastrii legand trei partide la rand fara victorie intre etapele a treia si a cincea.

Avansand dincolo de jumatatea turului, observam insa ca seria in care ne aflam este vizibil cea mai echilibrata dintre toate cele cinci ale Ligii a III-a, neavand nici o echipa foarte slaba dar nici un lider de forta. Astfel, un clasament al actualelor ocupante ale primei pozitii in clasament arata astfel: Seria I (Aerostar) – 24 de puncte, Seria IV (U Craiova 1948) – 22, Seria II (Unirea Slobozia) – 20, Seria V (Luceafarul Oradea) – 18, Seria III (CSM Slatina) – 17. in timp ce la ultima clasata clasamentul se inverseaza: Seria III – 4 puncte, Seria V – 2, Seria IV – 1, Seriile I si II – nici un punct!

Nu mai departe de etapa trecuta, Flacara Moreni, echipa care obtinuse 5 victorii consecutive, parand cea mai in forma din campionat, a suferit o severa corectie, 4-0, la Blejoi, formatie din partea a doua a clasamentului. Iar in fruntea clasamentului, nu mai putin de sapte echipe sunt insirate pe un interval de doar patru puncte, o serie de trei victorii putand sa te duca de la jumatatea clasamentului la primul loc!

Avem asadar o serie in care nici un meci nu are un castigator stiut dinainte si care ne va mai oferi, cu siguranta, multe surprize pana la final.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s